söndag 17 maj 2009

Lördagsaktiviteter

Lördagen började som vanligt med fotbollsträning. Jag och Douglas höll oss hemma för regnet hängde i luften och det kändes inte så kul att åka iväg och stå och titta i regnet.

Vid lunchtid åkte killarna iväg och tvättade bilen och skulle äta på burgerking. De kom också hem med en ny basketboll och ett hockeyspel för innomhusbruk. Så nu sportas det mer än vanligt i huset!

På kvällen var vi bjudna hem till en svensk amerikansk familj som bor 30 minuter norröver. Vi har varit där flera gånger förut och det brukar alltid vara en trevlig tillställning för både vuxna och barn.
När mörkret kommer smygande tar alla barnen fram fick lampor och leker jaga och gömmer sig i för varandra och skräms med skräckblandad förtjusning.
Som vanligt var det jättegod mat och de har ett underbart fint hus också. Nu håller de på och bygger nytt och skall sälja. Önskar att vi hade massor med pengar och att Niklas kunde bara jobba hemifrån så kunde vi bo där!
En sak som jag verkligen uppskattar med att vara här är all diversitet som finns bland alla människor som vi umgås med. Ingen är stöpt i samma form och det finns inte många röda trådar i sällskapen, förutom att vi gillar att umgås förstås!


Inga kommentarer: