tisdag 22 september 2009

Låt mig förklara en sak till.....

Jag har blivit lite slö med inläggen. Det beror på att jag är lite tröttare än vanligt. Jag brukar vanligtvis skriva på kvällarna, eller mornarna (om jag inte har gör andra saker som jag har gjort nu både måndag och tisdag). Kvällarna har också gått bort som sagt.
För jag bara somnar. Det brukar bli så i början på en graviditet. För precis. Jag är gravid för er som inte vet det. En liten en beräknas dimpa ner här omkring 12 april!

11 kommentarer:

Irre sa...

Åh vad roligt, GRATTIS! Massor av kramar från mig :)

Anna sa...

Tackar tackar! Ja, det känns spännande och roligt. Kram tillbaks

Chokladmoose sa...

Grattis! Vad roligt.

Anna sa...

Tack Chokladmoose! Vet inte vem du är tror jag? Men tack ändå!! Kul att du läser!

chokladmoose sa...

Hejsan,
Nej jag vet inte vem du är mer än från bloggen och du vet inte vem jag är. Snubblade in här från någon annan blogg för ett bra tag sen och efter det har jag fortsatt att läsa. Har hittat några bloggar som jag följer med människor som verkar vettiga och bra. Är en tjej, har man och hund inga barn, bor i västra Sverige. En liten förklaring :)

Anna sa...

Tack för förklaringen och tack för att du tror att jag verkar vettig :-)

Smyger in hos dig och läser lite!

Unknown sa...

Vad skojigt, Grattis

Anna sa...

Ja, det känns kul Carina! KOmmer du till skolan på söndag? Jag kommer dit med lite grejer till Lingonen.
Kram

Vicktoria sa...

Åh ANNA! Grattis! Vad roligt!

Många Många Kramar!

Anna sa...

Tack Victoria! Kramar till dig och dina gulliga ungar!

Unknown sa...

Grattis kära du! Jag blir såååå frustrerad över att jag antagligen var den sista personen i släkten - för det kan vi ju nästan kalla klanen i Lycksta ;) - som fick reda på den härliga nyheten! Jag har ju nämligen råkat lägga in fler nyhetskällor i min RSS-feeder och plötsligt försvinner dina GRRRRRR!!! Så mina dagliga uppdateringar om dig, har gömt sig i suset av annat. Jag ska genast ändra på det. Jag önskar att jag hade gratulerat dig tidigare. Pussar och kramar till hela familjen, så ja- mina päron har viskat i mitt öra om nyheten nu i helgen och så fick jag ju se nyheten här . att du redan berättat! KRAM igen, tänker på er!!!!