lördag 12 december 2009

Inställt och uppställt

Nu skulle jag egentligen varit i Washington DC. En kompis fyller år och har stort party och show. Hon är komiker och har en standup grej dagen till ära tillsammans med andra komikerkompisar. Men. Jag lyssnade till min kropp och insåg att om jag skall ha en trevlig tid i Sverige och inte behöva ligga till sängs när vi kommer dit så bör jag nog stanna hemma.

Men i går trotsade jag mig själv och gick på B-reels julfest. Det var mycket trevligt att få socialisera sig lite bland folk och fä. Trodde inte att jag skulle träffa så många som jag kände med det gjorde jag och tyckte nog själv att jag minglade på rätt bra!

Jag tog bilen in. Jag åkte lite senare så jag skulle slippa rusningstrafiken. Men det gjorde jag inte. Resan som normalt skulle ta ca 40 minuter tog mig 1,5 timmar! När jag sen kom fram till garaget som jag så smidigt bokat plats i via internet så stod det en man där som inte alls pratade engelska och bara sa att det var fullt. Men, sa jag. Jag har ju bokat plats. Nono. Sorry. Full. Jaha. Då var det bara att leta parkerin i Soho. Inte det lättaste. Men det gick. Gatuparkering som var gratis. Jag sparade 31 dollar och var glad för det.

Det värsta med att vara ute och slarva till halv två på natten är ju att man inte får sova på morgonen. Så, vi tvingade åtminstånde den lilla till en eftermiddagslur idag. För vi ville ju sova. Han var inte så svårövertalad. För tydligen hade det gått rätt vilt till här hemma med. Och jag skulle tro att de var rätt sent i säng med. Även om det påstods annat.

Inga kommentarer: