söndag 2 augusti 2009

Skön helg!

Det har vi verkligen haft. Hade vännerna från New Jersey här på middag i lördags och vi åt gott och satt ute hela kvällen, tände massor av ljus och såg eldflugorna fladdra omkring i trädgården. Naturligvis strök familjen skunk omkring och släppte efter sig odörer. Barnen lekte och var tillslut så trötta att Douglas och Mattias lade sig bredvid varandra i Douglas säng och somnade och var så söta där de snusade.

Sidney höll såklart ut så länge det bara gick, tills gästerna gick hem. Man kan ju missa något. När jag berättade att det var midnatt blev han bra imponerad av sig själv att han hade varit uppe så länge. Själv hoppades jag bara att det också betydde att han tänkte sova länge på söndagsmorgonen. Det gjorde det faktiskt. Båda barnen sov till 9!!! Nytt liv, nya tider!!

Idag har vi bara skrotat runt hemma, det har regnat och vi har varit lite sega. Men på eftermiddagen klarnade det upp och vi tog en promenad i det otroligt fuktiga vädret. Så har vi såklart tvättat och börjat förbereda resepackningen. Vi måste få med oss, spel och underhållning för barnen, kylväskan, kläder för rätt varierande väderlek, vass kniv och vinöppnare och tusen andra saker.

Jag har pratat med lite vänner och familj från Sverige i helgen och det känns alltid skönt.
Hoppas ni också haft en riktigt bra helg!

Inga kommentarer: