onsdag 25 februari 2009

Bridezilla?


Ja, det har ju inte gått oss förbi här att det i Sverige är lite uppståndelse kring ett visst giftermål. Jag kollade in intervjun med dem.
Det är verkligen lite av lustiga familjen som sitter runt bordet och generat talar om vad som har hänt. Kungen aka "pappa" som skall säga känslomässiga saker kring sin dotters framtid och framtida man och Drottningen aka "mamma" som fortfarande inte fått till det med uttalet på svenska fast hon varit här så länge och antagligen fått massor av undervisning i språket.
Daniel är så torr i munnen så det bara smackar när han pratar. Man förväntar sig såna vita strängar i mungiporna av torrhet.

Det blir lite fnissigt om jag får säga det själv. Samtidigt kan jag inte hjälpa att jag blir rörd av stunden på något sätt. Men så är jag ju så galet blödig också.
Kan inte låta bli att se Christine Meltzer framför mig när jag ser drottningen och kan absolut inte sluta tänka på Kungen som hen helt vanlig snubbe som släppt på sin stelhet och blir dråplig på något underligt sätt. Samtidigt som jag tänker mig honom som en lirare som är ute och jagar med sina "Noppe" vänner och dricker rötjut, röker och sitter och småljuger i någon stuga på landet någonstans!

Idag har jag för första gången på mycket länge njutit av dagen! Det var jättefint väder, solen sken och ingen blåst!! Det har ju för bövelen blåst storm i en månads tid!!! Jag tog Douglas med mig och en annan kompis med sin son och vi gick ut i Rockefeller state park och bara strosade omkring! Killarna kastade sten i bäcken och sprang upp och ner i backarna. Luktade på hästbajs och hade mysigt. Det var verkligen ett uppvaknande och jag inser hur deppigt det har varit här en tid! När vi har hämtat Sidney om en stund skall vi ut igen.

Ikväll möter jag upp med en kompis och vi tar oss in till Manhattan för att bara ha kul! Det var liksom utgångspunkten. Att vi bara ville ha lite mer kul!

Inga kommentarer: