måndag 12 januari 2009

Vardagen igen

Det var så himla skönt i lördags strax innan kalaset. Städat och undanplockat och prydligt. Så fint har vi nog inte haft på vädigt länge hemma. I dag ser det ut som det brukar igen. Skitigt. Leksaker överallt. Kartonger och presentpapper. Saker som inte har några platser i vårt minihem. Jaja, världsliga saker.

I en veckas tid har vi haft en underlig lukt i kylskåpet. Jag har tagit ut allt och torkat och gjort rent och slängt saker som varit misstänksamma och ändå har det luktat så äckligt. I lördags när en av gästerna ville ha mjölk i kaffet så upptäckte vi att mjölken var sur. Den var nyligen inköpt så därför hamnade den inte på misstänktlistan. Så himla äckligt!! Men nu luktar det inte längre i alla fall.

Vet ni en annan sak? Vi åker till Sverige på fredag, i två veckor! Skall bli jättekul. Hoppas vi hinner träffa några av er i alla fall! Niklas skall på årlig jobbalpresa och vi behöver uppdatera visumen. Så är det!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Anna! är det sant att ni skall hemåt!! Finns det tid för en liten träff? Var kommer ni bo??? Skulle vara sååå himla mysigt att träffa er!! Kramar Helén och familjen

Anna sa...

Ja det är sant! Vore jättekul att ses! Vi bor i hallsta hos niklas föräldrar och som vanligt är vi i lite beroende ställning när vi kommer till sverige. Har ju ingen bil eller så. Landar lördag morgon så om ni är i krokarna i helgen? Kramar

Anonym sa...

Hallå igen!
Okej, då försöker vi få till något, barnen är hos Dennis i helgen..men vi kan säkert "låna" med dem!
Vilket nummer kan vi nå er på??

Kramar/Helén