tisdag 6 januari 2009

Ursäkta mig

Okej, jag ger mig. Hade förutfattade meningar igen. Men, jag är inte sämre än att jag kan ändra mig. Den här serien jag pratade om. De gör bra saker. Det är jag säker på nu. Det blir lite sliskigt bara när man lägger en mörk mansröst som har en extremt välskrivet manus om vilja hjältar dessa personer är.
Det är ju faktiskt på riktigt och det handlar om andra människors tragiska liv oftast. Det handlar om gränspoliser och vad de träffar på för typer av människor och substanser som försöker ta sig in i landet på många olika mer eller mindre framgångsrika sätt.

Sen är ju amerikaner specialister på att bli känslosamma och fälla tårar och säga "security" "responsibility" och "heroes" på ett helt främmande sätt om man är svenskt lagom.

Här är länken i alla fall http://abc.go.com/primetime/homelandsecurity/index?pn=index
Tror inte att det går att se själva trailern men ni borde kunna se vad det handlar om i alla fall.

Niklas jobbar sent i kväll så därför kan jag se denna serie i lugn och ro, han är inte mycket för sånt här annars. Dessutom har jag plundrat barnens godisförråd och har just ätit en påse "Polly" som mor och far hade med sig när de var här. Nu har godiset blivit barnpreskiberat och går därför över i mina ägor. Det är riktigt trevligt att vara ensam ibland!

En annan läskig sak är att jag har fått mina första jobb uppdrag och jag blir helt stel av skräckrädsla. Vet inte vad jag skall göra med allt detta. Helt galet. Hitta folk i Dallas och Ohio.......galet. Jag förstår ju nu varför hon gör alla intervjuer på telefon. Men hur skall jag kunna avgöra om jag hittat någon bra person via telefon, jag måste ju se personen i ögonen och åtminstone tro att jag ser vad de tänker när de säger saker. Hua, jag får gå igenom monster.com i morgon!

Inga kommentarer: