tisdag 27 april 2010

Konkurrens

Apropå den lilla killen här hemma. Så är han full med hyss. Och argsint. Mest hela tiden. Men på ett underligt charmigt sätt. Som han tyvärr är fullt medveten om.

I dag hade han tydligen tillsammans med sin bäste vän och vapendragare Oliver målat Olivers systers rum med nagellack. Och så sig själva med förstås. Frågan är bara hur de kunde lämnas ensamma så pass länge i hennes rum med några flaskor nagellack?

Sen sprayade han vår källare med "toaspray" så det var huvudvärksvarning i hela huset. Han säger förlåt men det går lite för lätt och han menar det inte. Alls tror jag.

Jag hoppas att det går över snart. För jag börjar tröttna på att skicka in honom på hans rum och säga att han skall fundera över vad han har gjort.

Det är inte lätt att vara tre och ett halvt och inte vara minst längre.

3 kommentarer:

annamis sa...

Aj, det där med nagellacket var inget roligt! Hur får man bort det från väggar och annat utan att måla om och tapetsera. Mycket jobb för en liten killes ögonblicksverk! Lycka till!!

Anna sa...

Det färgade nagellacket hade gått bra, det var värre med det som hade glitter i sig...har inte tordas gått upp och tittat än. har dock erbjudit mig att komma och städa!

Anonym sa...

Great blog really enjoyed reading it. Have bookmarked you and will check back regular. Please feel free to take a look at my blog...
cheap flights to bali
flights to bali
bali flights